Rust ∗ Energie ∗ Plezier

Voor vrouwelijke artsen

Aan de slag

Hieronder vind je de verschillende manieren waarop je met mij samen kunt werken.

 

Denk je 'ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen' of 'wat is nu het beste voor mij'?

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

We zetten samen op een rijtje hoe het met je gaat, wat je nu nodig hebt en of ik je daarbij kan helpen. We nemen echt even de tijd om te kijken wat het beste bij je past. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. En soms is het ook gewoon lekker om je hart te luchten 😉

Mijn telefoonnummer is 06 - 52 76 22 50

Je kunt me ook mailen via marga@aqualime.nl om een afspraak te maken

NIEUW: 2-daagse training Mindfulness Core Skills

Is aan het eind van de werkdag jouw to-do lijst nog niet af?  En ligt er als jij thuis komt na de werk-dag een volgende to-do lijst op je te wachten? Heb je de neiging om steeds maar door te rennen? Sta je vaak en lang in de 'actie-stand' en vind je het moeilijk om nog te ontspannen?

Dan is deze training iets voor jou!

In deze 2-daagse training leer je de wetenschappelijk onderbouwde* basisprincipes en praktische tools uit de mindfulness die je helpen om meer rust en aandacht in te brengen in je leven.  Waardoor je automatische patronen leert doorbreken en met meer gemak en plezier  kunt leven en werken.

Lees hier verder

Individueel

1-daagse training of worskhop

Meerdaagse trainingen

Neem ook eens een kijkje selfcareforhealthcare.nl

Een initiatief van Mila de Koning, mindfulness-en compassietrainer en mij.