Werken met Vitamine Z:

Zin, Zelfzorg en een vleugje Zen

Hoe blijf je als zorgprofessional gezond en met plezier werken?

Een

inspiratie-avond

Graag zien wij dat zorgverleners niet alleen goed voor de ander zorgen, maar ook voor zichzelf. Want alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je goed voor een ander zorgen. Een waarheid als een koe, maar moeilijk in de praktijk te brengen in de waan van de dag. Het kan wel en makkelijker dan je denkt!

Geef je op voor Werken met vitamine Z!

 

Op een open en laagdrempelige manier gaan we 2 uur met jou in een kleine groep aan de slag. Je gaat gesteund en geïnspireerd met concrete actiepunten naar huis.

Praktische info

Voor wie: Alle zorgverleners

Wanneer: Woensdag 18 September 2019

Hoe laat: 12-14 uur

Waar: Driebergen

Deelname: 25 euro

 

Wanneer: Donderdag 10 oktober 2019

Hoe laat: 10-12 uur

Waar: Wijhe

Deelname: 25 euro

 

Ik meld me aan

Never get so busy making a living

that you forget to make a life

Wie zijn wij?

Annemiek Grijpma

Ervaren GZ Psycholoog en orthopedagoog in de zorg voor mensen met EVMB. Heartmath therapeut voor professionals en trainer in (zelf)compassie. ‘Graag zie ik dat zorgverleners goed voor zichzelf zorgen. Dit komt het contact met de mensen waar ze met hart en ziel zorg voor dragen ten goede’.

Daphne Wiersma

Een bevlogen trainer en supervisor met veel ervaring in de GGz en huisartsenpraktijken. Heartmath trainer voor professionals en trainer in (zelf)compassie. Versterkt teams met inzet van de Jump Movement methode. ‘Ik heb ervaren dat echte verandering begint in het hart. Als je weet hoe je hart en hoofd goed kunt laten samenwerken, haal je het beste uit jezelf. Dat is goed voor jou én voor de mensen om je heen.’

Waarom doen wij dit?

Wij zijn beiden lid van Compassion for Care. We willen de balans tussen ziel en zakelijkheid in de zorg herstellen omdat het één niet zonder het ander kan. Ons doel is iedereen in de zorg bewust te maken van de kracht van bevlogenheid en (zelf-) compassie. Hoe zorg je goed voor jezelf in een veeleisende omgeving?

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Annemiek: 06 – 307 28 481   of    Daphne: 06 – 28 620 126

 

Ik meld me aan

Doing what you like is freedom

Liking what you do is happiness