Food for Thought

Hoe blijf je als dokter gezond en met plezier werken?

Een

inspiratie-avond

Hallo drukke dokter, hoe voel jij je op dit moment?

Had je je zo voorgenomen om het dit jaar anders aan te pakken, vaker nee te zeggen en meer tijd voor jezelf te nemen? Merk je dat weer meegesleept bent in de waan van de dag met al die leuke en minder leuke dingen? Ben je eigenlijk ontevreden en moe? Verlies je zo de lol in je werk?

Wij nodigen je graag uit voor Food for Thought!

Een inspirerende avond voor dokters die graag gezond en met plezier willen werken en leven. Onder het genot van een hapje en een drankje staan we stil bij hoe het nu gaat en hoe het anders kan. Je gaat met nieuwe ideeën en concrete actiepunten naar huis. Je begint 2020 goed!

Praktische info

Voor wie: Alle artsen in Haarlem en omgeving

Wanneer: Donderdag 30 januari 2020

Hoe laat: 18.30-22.00 uur

Waar: Restaurant Parck, Frederikspark 2, Haarlem

Aantal deelnemers: Minimaal 8, maximaal 20

Investering: 75 euro incl. 21% BTW

 

Ik meld me aan

Never get so busy making a living

that you forget to make a life

Wie zijn wij?

Anouk Bogers

Anouk (1968) heeft een eigen praktijk als coach, trainer en supervisor voor professionals in de gezondheidszorg en hoger onderwijs. Daarnaast is zij docent en supervisor aan de opleiding huisartsgeneeskunde van de VU.

Marga Gooren

Marga (1968) heeft een eigen praktijk als coach en trainer voor artsen en is ook verbonden aan het Coachplatform en het Peer Supportplatform van de VVAA. Daarnaast is zij gasttrainer bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Waarom doen wij dit?

Wij zijn beiden lid van Compassion for Care. We willen de balans tussen ziel en zakelijkheid in de zorg herstellen omdat het één niet zonder het ander kan. Ons doel is iedereen in de zorg bewust te maken van de kracht van bevlogenheid en (zelf-) compassie. Hoe zorg je goed voor jezelf in een veeleisende omgeving?

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Anouk: anouk@bogersprocesbegeleiding.nl, 06–27373829

Marga: marga@aqualime.nl, 06-52762250

 

Ik meld me aan

Doing what you like is freedom

Liking what you do is happiness