Aqua & Lime VIP-Lounge

Als je goed voor jezelf wilt blijven zorgen

De Aqua & Lime VIP-Lounge is speciaal voor jou!

Je hebt een individueel coach-traject bij mij gevolgd en/of meegedaan aan 'Veerkracht voor vrouwelijke artsen'. Je hebt heel veel geleerd over de werking van ons brein. Je kent je passies, talenten, waarden. Je bent milder en vriendelijker voor jezelf geworden. Je kunt makkelijker keuzes maken. Je hebt je 'dokterstas' uitgebreid met allerlei tools om toe te passen in lastige situaties. Je voelt je rustiger, meer ontspannen en beter in balans.

En toch...

Toch zijn er momenten dat je nog wel even zou willen sparren. Dat je behoefte hebt om weer even stil te staan bij jezelf en hoe het nu gaat. Dat je je kennis en tools wilt kunnen 'oppoetsen'. Dat je wel wat positieve energie en nieuwe inspiratie kunt gebruiken. Of dat je iets goeds voor jezelf wilt doen en gewoon een stok achter de deur nodig hebt.

Zodat je vasthoudt wat je allemaal hebt geleerd en je rustig en ontspannen bent.

Zodat je goed functioneert als dokter, partner, moeder, dochter, vriendin en in elke rol die je hebt.

Zodat je je gezond voelt en geniet van het leven.

 

Dat kan in de Aqua & Lime VIP-Lounge!

Hierin vind je alles wat jij nodig hebt om goed voor jezelf te blijven zorgen.

 

De Aqua & Lime VIP-Lounge biedt je een aangename omgeving, waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Zoals je van mij gewend bent gebeurt dat op een frisse, positieve, warme manier met aandacht voor jou als persoon.

Je kunt op 3 manieren lid worden en gebruik maken van de Aqua & Lime VIP-Lounge:

*Alle prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW  (aftrekbaar als zelfstandig ondernemer). Deze kosten zijn voor de belasting op te voeren als beroeps- of scholingskosten


Wat houden de verschillende onderdelen in en wat levert het je op?

Online coach-sessie

De online coach-sessie vindt plaats via FaceTime, Skype of Zoom en duurt 60 minuten. We spreken samen een geschikt tijdstip af. Bij de start van het programma bepaal je een doel dat bij je past en waar je energie van krijgt. In de coach-sessies zelf staan we stil bij wat je hebt te vieren, waar je tegenaan loopt en wat voor jou een slimme manier is om daar mee om te gaan. Zo kom je steeds weer een stap verder.

Halve VIP-dag

In de halve VIP-dag gaan we weer veel meer de diepte in. Met behulp van het S.C.O.R.E.-model zoeken we de kern van het probleem en gaan daar mee aan de slag. Bijvoorbeeld in een opstelling, op een tijdlijn of in gesprek met je 'ikken'. De halve VIP-dag is enorm verhelderend: Je begrijpt veel beter waarom je doet wat je doet en voelt wat je voelt. Het zorgt echt voor een 'shift' in je overtuigingen of mindset, waardoor het veel makkelijker wordt om het anders te gaan aanpakken.

Masterclass

De masterclass is een verdiepingsworkshop die 2x per jaar zal plaatsvinden en een middag of een avond zal beslaan. Met een aantal vrouwelijke artsen uit de VIP-Lounge gaan we aan de slag met een bekend onderwerp of een nieuw thema dat mooi aansluit. Vanzelfsprekend wordt je voorzien van lekkere hapjes en drankjes en ga je naar huis met nieuwe inzichten en een praktisch plan.

Online webinar

3x Per jaar is er een online webinar met steeds een ander thema. Dat kan een nieuwe 'tool' zijn, maar ook een bespreking van een interessant (zelfhulp-)boek. Dit webinar is alleen toegankelijk voor vrouwelijke artsen in de VIP-Lounge. Als je er niet bij kunt zijn, geen probleem. Het webinar wordt opgenomen en je krijgt de opname na afloop toegestuurd.

De Kennisbank

De kennisbank is een website waar je alle oefeningen, boeken, filmpjes, meditaties, links en achtergrondinformatie kunt vinden die ik vaak gebruik in mijn coaching en trainingen. Je hoeft niet meer te gaan zoeken naar je map van een event of een mail die ik je heb gestuurd: in de kennisbank heb je het meteen bij de hand. Je kunt op je gemak rondkijken en gebruiken wat je op dat moment net nodig hebt of nieuwe inspiratie opdoen.

 

Ik kijk er naar uit om je in de Aqua & Lime VIP-Lounge weer te zien en te spreken!

Ik heb gemerkt dat veel van jullie behoefte hebben om door te gaan met goed voor jezelf zorgen en daar graag wat hulp bij willen hebben. Het is gewoon lastig om er in je eentje mee bezig te blijven en echt actie te ondernemen.

Misschien word je meteen lid van de VIP-Lounge (dat kan via de aanmeldlink onder aan de pagina). En het kan ook zijn dat je twijfelt of vragen hebt en eerst nog even met mij wilt overleggen. Dat kan natuurlijk! Stuur me een email via marga@aqualime.nl of klik op de link onder aan de pagina, dan maken we snel een telefonische afspraak.

Warme groet, Marga

 

Nogmaals de 3 opties voor de Aqua & Lime VIP-Lounge op een rijtje

 

"It’s not selfish to love yourself, take care of yourself, and to make your happiness a priority.

It’s necessary"

Mandy Hale