Rust ∗ Energie ∗ Plezier

Voor vrouwelijke artsen

Aan de slag

Hieronder vind je de verschillende manieren waarop je met mij samen kunt werken.

 

Denk je 'ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen' of 'wat is nu het beste voor mij'?

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

We zetten samen op een rijtje hoe het met je gaat, wat je nu nodig hebt en of ik je daarbij kan helpen. We nemen echt even de tijd om te kijken wat het beste bij je past. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. En soms is het ook gewoon lekker om je hart te luchten 😉

Mijn telefoonnummer is 06 - 52 76 22 50

Je kunt me ook mailen via marga@aqualime.nl om een afspraak te maken

Goed om te weten...

Een individueel coach-traject begint met een hele dag (of 2 halve dagen) coaching bij mij op de praktijk in Haarlem. De vervolgsessies doe ik vaak online. Ik werk dan ook met artsen uit heel Nederland.

Trainingen vinden in principe plaats op een goed bereikbare locatie in het midden van het land.

 

Individueel

1-daagse training of worskhop

Meerdaagse trainingen

Neem ook eens een kijkje selfcareforhealthcare.nl

Een initiatief van Mila de Koning, mindfulness-en compassietrainer en mij.