Rust ∗ Energie ∗ Plezier

Voor vrouwelijke artsen

Wat klanten zeggen...

Hieronder kun je lezen hoe een aantal van mijn klanten mijn coaching en training hebben ervaren.

Hun namen en beroepen zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Ik voelde dat ik een nieuw pad wilde inslaan. Dat mijn oude vak niet meer bij me paste.

Samen met Marga heb ik alles op een rijtje gezet. Ze is heel prettig als coach: met humor, ontspannen, begrip, breed geïnteresseerd en geschoold en ruimdenkend, dat je met jou op hoog niveau kan communiceren en dat je dingen goed kan aanvoelen is erg prettig. Maar daarnaast ook opgeruimd, daadkrachtig en gestructureerd zonder dat het te veel rationeel/ planmatig wordt, waardoor na deze dagen de plannen uit te voeren zijn, omdat ze vanuit intuïtie en gevoel zijn genomen. Je positieve uitstraling en stimulerende karakter werkt lang door.

Alles is een stuk duidelijker, ik weet wat ik wil en ook niet meer wil in mijn leven. Waardoor het maken van bepaalde keuzes geen keus meer is maar een vanzelfsprekende volgende stap. Ik ben van baan veranderd, wat weer ruimte geeft voor nieuwe passies maar ook voor mijn gezin, partner en sociale leven! Het in vervulling laten komen van mijn innerlijke wensen.

Dit coachingstraject is een mijlpaal in mijn leven geweest, het heeft echt een andere wending aan mijn leven gegeven.

Ilonka, gynaecoloog
Ilonka, gynaecoloog

Ik voelde me erg onzeker over mijn kwaliteiten en mijn toekomst. Ik had ook moeite met het omgaan met de grote (werk-)druk.

Na het coach-traject bij Marga voel ik me sterker in mijn schoenen. Ik ben weer gemotiveerd voor mijn vak. Ik heb helder waar mijn kwaliteiten liggen, heb een duidelijk doel voor ogen en weet dat ik in huis heb wat daar voor nodig is. Ik heb ook echt geleerd wat vriendelijker voor mezelf te zijn. Ik waardeer dit traject met een 9.

Marga heb ik ervaren als prettig, begripvol, rustig, oplossingsgericht en positief. Heel fijn.

Baukje, dermatoloog
Baukje, dermatoloog

Dit coach-traject krijgt van mij een 9. Marga is een fijne coach: persoonlijk, begripvol, maar ook in staat om je ergens anders over te laten denken.

Ik kwam bij haar omdat ik me niet meer kon ontspannen. Nu voel ik me veel rustiger en geniet van het leven. Thuis is er ook meer rust. Ik neem ook bewust meer rustmomenten. Ik vind het niet meer erg dat ik even niets doe, niet nuttig ben. Wat ik wil is ook belangrijk. Ik hoef mezelf niet te bewijzen.

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!

Mariska, geriater
Mariska, geriater

Ik had feedback gekregen op mijn functioneren in mijn vakgroep. Ik ben soms wat te direct in mijn communicatie. Ik weet wel dat dat gebeurt als ik onder stress sta en alles goed wil doen. Het lukt me nu veel beter om op tijd aan te voelen wanneer ik stress heb en bij te sturen. Ik heb ook geleerd om te accepteren dat ik fouten mag maken, ik ben/blijf aan het leren. Ik merk dat ik echt rustiger ben geworden. Het lukt me om eerder hulp te vragen en beter mijn grenzen aan te geven.

Als coach en voormalig huisarts weet Marga wat het werk inhoudt en heeft voldoende afstand. Ze kan goed een spiegel voorhouden. De grootste drempel zit uiteindelijk in je eigen hoofd. De coach denkt met jou mee en staat aan jouw kant.

Hiska, chirurg
Hiska, chirurg

ik liep vast in de dingen, voelde veel druk van werk en ook veel druk van thuis, kon niet meer goed genieten van de dingen die ik belangrijk vond. Ik weet nu dat ik niet de enige ben die hiermee zit. Ik heb tools gekregen om meer rust te creeren op de momenten dat ik het druk of heel moeilijk heb. Om mezelf een spiegel voor te kunnen houden en en daardoor minder kritisch op mezelf te zijn en dingen los te kunnen laten. Ik spreek op mijn werk ook meer dingen uit waar ik tegenaan loop. Ik heb handvaten gekregen om lastige situaties niet op mezelf altijd te betrekken en niet alles van iedereen over te nemen. Daardoor heb ik meer rust voor mezelf gekregen, heb een manier gevonden echt de tijd voor mezelf te nemen en voor mijn gezin. Ik ben er een blijer persoon van geworden J

Het is een heel goed opgebouwd programma met eerst een intensieve dag waarbij je al een heel duidelijk beeld krijgt van jezelf zonder dat je dat zelf duidelijk voor ogen hebt. Op di dag en in de vervolg gesprekken via Skype leer je zelf te benoemen wat je nodig hebt om bepaalde patronen te doorbreken Marga is in zulke gesprekken echt de spiegel. Je doet het vooral zelf. Ze heeft goede oefeningen en verdiepingstips om meer over de besproken onderwerpen te weten te komen.

Ik vind je een super fijne coach! het was echt fijn om weer even te kunnen denken “oh ik mag weer even met marga een sessie”! Je bent een heel open persoonlijkheid en door ook je eigen persoonlijke dingen te gebruiken geef je vanaf dag 1 al een heel vertrouwd gevoel. Ga dus vooral door!

Lisette, huisarts
Lisette, huisarts

Door omstandigheden op het werk en thuis kreeg ik een burnout. Dat vond ik heel moeilijk. Ik heb geleerd dat moeilijke momenten en fouten bij het leven horen en dat ik dat lastig mag vinden. Ik hoef er niet voor weg te lopen. Ik ben me nu meer bewust van mijn gevoelens, kijk met meer vriendelijkheid naar mezelf en accepteer mezelf meer zoals ik ben. Ik ben veel rustiger geworden, ervaar meer zingeving in mijn werk dat ik weer volledig heb opgepakt.

Het coach-traject had een goede opbouw voor de situatie waarin ik zat, afgestemd op mijn behoeften van dat moment.

‘Marga, voor mij kwam je op het juiste moment op mijn pad, je reikte me de juiste tools aan op het juiste moment, ik heb het gevoel dat ik mij kwetsbaar kon tonen en hulp van jou kreeg en kon aannemen omdat je me aanvoelde. Je structureerde de gesprekken op een prettige manier en met name de oefeningen die we deden gaven inzicht. Je achtergrond als arts maakte dat we snel konden ‘levelen’. Dat was erg prettig. Van mij krijg je een tien!’

Jennifer, huisarts
Jennifer, huisarts

Ik was mijzelf wat kwijtgeraakt in de hoge werkdruk.   Hoewel dit door ziekte van collega's naar de oppervlakte kwam, was dit iets wat al langer sluimerde. Ik kon niet meer voor mijzelf bepalen welke kant ik in professioneel opzicht op wilde gaan. Was erg zoekende naar mijn plek in mijn vakgroep, voelde mij snel aangesproken, had moeite mijn mening te uiten. Met andere woorden: mijn innerlijk kompas was verroest.

Het coach-traject heeft me veel rust gebracht. En ik voel me sterker. Mijn mening telt ook en het is ok een verschil van mening te hebben. Ik slik mijn gevoel minder snel in.

Daarnaast weet ik nu dat ik meer ben dan mijn specialisme. Ik weet weer wat belangrijk voor me is en houd dat op mijn horizon.

Wat ik goed vind aan Marga, is dat ze mensen zelf laat ontdekken waar de antwoorden liggen. Ze reikt het antwoord niet zelf aan (wat ik lastig vond in het begin), maar juist de wijze om tot het antwoord te komen. Ik ben blij dat ik de stap naar haar toe genomen heb. Naast het nuttige vond ik de sessies met haar vooral aangenaam. Ik heb veel plezier gehad in onze gesprekken. Het voelde alsof ik haar al jaren kende. Dank je wel!

Floor, internist
Floor, internist

Ik ervaarde veel onrust bij mezelf, ontevredenheid over situatie werk, hoe verder te gaan, steeds het gevoel "is dit het wel helemaal, moet ik eventueel een andere stap zetten en welke dan/hoe dan?

In het traject heb ik meer zelfinzicht gekregen en ik voel me rustiger (ik hoor dat ook van anderen terug) Tevens het gevoel nu een duidelijke richting/plan te hebben waar ik naar toe wil.  Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Ik kan makkelijker voor mezelf of thuissituatie kiezen, werk staat iets minder voorop.  Voor mij krijgt het traject een 9. Je hoeft helemaal niet alleen naar een coach te gaan als je een "probleem" hebt, maar het kan ook zeer waardevol zijn voor je zelfontwikkeling/inzicht/ontplooiing.

Carice, specialist ouderengeneeskunde
Carice, specialist ouderengeneeskunde

Ik vond het een bijzonder coachings traject, de eerste twee ochtenden waren echt een kado. Door je medische achtergrond is het heel prettig te merken dat je heel makkelijk kan schakelen tussen verschillende methoden of inzichten, dat je er kennis van hebt en overzicht. Dat maakt dat je ook heel erg op maat kan werken en kan invoegen in wat er nodig is. Je stuurde ook video's of informatie bronnen wat gewoon elke keer als een soort cadeautje voelt. Tegelijkertijd heb je ook een heel duidelijk kader waarin je werkt wat direct veiligheid, overzicht en structuur geeft. Die combinatie is heel erg prettig en helpend en maakt dat je heel snel samen aan de slag kunt en stapjes kan maken.

Ik accepteer nu veel meer wie ik ben en ik waarom ik zaken belangrijk vind. Ik zorg beter voor mezelf. Hierdoor ben ik rustiger geworden en kan in het dagelijks leven makkelijker loslaten.

Ik wist eigenlijk helemaal niet goed wat coaching was en nu kan ik het heel veel mensen om me heen aanbevelen.

Mireille, kinderarts
Mireille, kinderarts

Ik zocht contact met Marga omdat ik het gevoel had dat ik het werk niet meer goed overzag en aan het interen was, ook door prive drukte en zorgen. Ik had geen lol meer in werk. Ik twijfelde over mijn kunnen.

Ik weet nu dat ik niet altijd een tien hoef te halen om meer controle te krijgen over mijn werk. Ik kan afstand nemen, tevreden zijn met wat ik doe, meer prive tijd claimen. Ik luister nu naar mijn innerlijke stem.

Het gevolg is dat ik  rustiger voel, meer gemoedsrust heb, ik kan meer genieten. Ik ben weer begonnen met hobby's. Ik ga niet meer zeggen dat ik het druk heb 🙂 Ik voel me tegelijkertijd stevig en stoer. Ik geniet van het leven dat ik leid. Ik gun mezelf veel meer.

Ik geef het coach-traject een 9. De inhoud en opbouw sloten goed aan bij mijn proces. De VIPdag was heel prettig. Ik was echt in contact met mezelf en mijn kwaliteiten, mijn kracht, mijn competentie.

Ik heb Marga ervaren als een coach met veel persoonlijke aandacht en humor. Het voelde helemaal niet 'zwaar'.

Milou, psychiater
Milou, psychiater

Het lukte mij niet meer goed om voldoening te halen uit de dingen die ik doe en ik voelde me machteloos dit te veranderen. Ik heb geleerd dat om voldoening te halen uit mijn werk als huisarts, en ook bij andere activiteiten, dat het belangrijker is hoe je er naar kijkt, dan wat je precies doet.

Ik heb nu veel meer oog voor voor dingen die goed gaan, meer ruimte voor mijn omgeving, ruimte in mijn hoofd om plannen te maken en dromen te hebben. Ik heb iets teruggevonden in mezelf wat ik was kwijtgeraakt. Mijn doel heb ik helemaal gehaald: ik had hulp en aanmoediging nodig om voor mezelf te kiezen.

Marga zorgde in korte tijd zorgde dat ik mijn struikelblokken opeens heel goed begreep. Het bleek dat ze veel minder ingewikkeld waren dan ik dacht. Ze kan heel erg goed hoofd van bijzaken onderscheiden en razendsnel tot een compacte kern van probleem komen.

Zo'n coaching-traject is het mooiste dat je jezelf kunt geven. Ik vond het echt een 9 waard.

Lily, huisarts
Lily, huisarts

Ik ging erg twijfelen aan het huisartsenvak. Vanwege de hoge werkdruk en de combinatie met een jong gezin, voelde ik mij steeds overbelast. Ik wilde graag antwoord op de vraag of ik nog wel huisarts wil zijn en hoe ik het voor mezelf leuker en makkelijker kan maken.

Ik weet in nu ieder geval nu wat ik wil!  Ik wil werken als huisarts, maar wel op mijn eigen manier. Dat betekent geen eigen praktijk en werk dichter bij huis.

De belangrijkste les die ik heb geleerd is, dat ik nu meer naar mijn hart ben gaan luisteren. Diep van binnen wist ik wel wat ik wilde, maar ik vond het voorheen moeilijk om mijn hart te volgen omdat ik teveel aan de verwachtingen van anderen wilde voldoen. Ik voel minder druk van dingen die ik van mezelf moest en dat geeft rust en ruimte in mijn hoofd. Ik pieker minder en voel me ontspannen.

Ik vond het erg goed om te beginnen met een hele dag coaching en zo diepgaand bezig te zijn. Het haalde bij mij veel naar boven waarom ik ben zoals ik ben en waarom ik tegen dingen aanloop. Ik vind het mooi dat je dat in redelijk korte tijd kan bereiken. De coach-gesprekken daarna zorgen voor de toepassing in de praktijk.

Marga is erg kundig en warm! Ik vind het fijn dat je mij in mijn waarde laat en niet (ver)oordelend doet. Als coach laat je mij zelf de oplossingen/ideeën bedenken. Hierbij haal je dus naar boven wat ik diep in mijn hart wel weet, maar er niet uit kwam. Soms met een beetje sturing, maar dat is fijn.

Ik geef dit coach-traject een 9. Het lijkt van te voren een hoge drempel, maar het zou voor iedereen die hulpverlener is goed zijn om naar een coach te gaan. Ik heb veel inzichten gekregen die ik niet krijg door gesprekken met vrienden of collega's. Het maakt veel dingen waar ik voorheen tegenaan liep een stuk makkelijker. Het is zonde om zelf zo aan te modderen, terwijl een coach je kan helpen bij het ordenen van je gedachten en je diepere verlangens naar boven kan halen.

Ankie, huisarts
Ankie, huisarts

Het belangrijkste dat ik heb geleerd is dat ik zowel compassie voor mezelf nodig heb als voor mijn patiënten. Ik kwam bij Marga terecht omdat ik was uitgevallen op mijn werk. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat coaching was, maar het heeft me meer opgeleverd dan de therapie en training die ik in het kader van mijn opleiding tot psychiater heb gehad. Coaching is een totaal andere manier van begeleiding. Je krijgt vragen die je aan het denken zetten, of je nu wil of niet. Je krijgt de mogelijkheid om achter je eigen energie bronnen te komen en handvatten hoe je er praktisch meer verder kunt. Het kan confronterend zijn maar ook heel leuk. Het geeft energie. Ik vond het echt een negen waard.

Door je medische achtergrond, Marga, is het heel prettig te merken dat je heel makkelijk kan schakelen tussen verschillende methoden of inzichten, dat je er kennis van hebt en overzicht. Dat maakt dat je ook heel erg op maat kan werken en kan invoegen in wat er nodig is. Je stuurde ook video's of informatie bronnen wat gewoon elke keer als een soort cadeautje voelde. Tegelijkertijd heb je ook een heel duidelijk kader waarin je werkt wat direct veiligheid, overzicht en structuur geeft. Die combinatie is heel erg prettig en helpend en maakt dat je heel snel samen aan de slag kunt en stapjes kan maken.

Ik ben mij weer bewust geworden van mijn waarden. Ik accepteer meer wie ik ben. Hierdoor ben ik rustiger geworden en kan in het dagelijks leven makkelijker loslaten.

Ik heb mijn doel gehaald!

Meta, psychiater
Meta, psychiater

Ik had veel twijfels en lichamelijke klachten die met het werk te maken hadden. Ik wilde uitzoeken welke veranderingen er bij mijzelf nodig zijn om goed te kunnen functioneren. Ik zat op een doodlopende weg en heb nu de stap durven zetten op een weg met horizon. Ik ben erg benieuwd wat ik hier allemaal ga tegenkomen!

Ik weet beter wat ik waard ben en durf dit steeds beter uit te dragen. Ik heb kwaliteiten en door deze anders in te zetten kost werken minder energie. De onrust over of ik wel goed genoeg ben is weg.

Het VIP-traject loopt als vanzelf. De face-time sessies zijn net zo goed als gesprekken ter plaatse en dus een erg goede vervanging. Het scheelt veel reis en tijdstress! Ik geef dit traject een 9.

Marga is een erg prettige en fijne persoonlijkheid. Dat ze ook arts isgeeft meteen een band en maakt praten veel gemakkelijker. Aan een half woord had ze vaak genoeg waardoor ze snel tot de kern kwam. Haar aanpak was precies wat ik nodig had.

Je zou een coach kunnen zien als een goede vriendin met veel kennis van veranderingsprocessen. Iemand die je helpt om je vastgezogen voeten uit de modder te trekken, zodat je weer zelf je weg kunt vervolgen.

Vicky, chirurg
Vicky, chirurg

Ik heb de hulp van Marga ingeroepen omdat ik last had van lichamelijke klachten door spanningen op mijn werk. Ook had ik in de ochtend opstartproblemen door overmatig gepieker. ‘Doe ik het wel goed?’, ‘Kan ik het wel?’

Ik verwachtte een vergelijkbaar traject als bij de psycholoog waar ik eerder was geweest, maar deze coaching was heel anders! Al vanaf de intake was ik geraakt door het enorme effect. Er was meteen een klik en veel vertrouwen.

De VIP-dag was een hele unieke en diepe ervaring die mij veel heeft gebracht. Met name in het loslaten van het gepieker en het verzinnen van ‘worst-case’ scenario’s. Ik heb bepaalde angsten los kunnen laten. Het voelt als een blijvende stap die ik voor de rest van mijn leven heb gezet. Ik heb mijzelf beter leren kennen en mijn kwaliteiten anders leren inzetten. Mijn focus ligt minder op wat beter kan. De ochtenden zijn af en toe nog zwaar, maar niet meer zoals vroeger. Piekeren doe ik tegenwoordig op een heel ander niveau en op een veel lager pitje. Voor mij krijgt dit traject een 9.

Marga geniet zichtbaar van haar werk. Haar betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Evenals haar humor en warmte. Ze is gewoon een heel fijn mens!

Mocht ik ooit weer behoefte hebben aan coaching dan ga ik zeker terug naar Marga.

Sanne, huisarts
Sanne, huisarts

Ik was teveel uit balans. Ik moest door omstandigheden teveel bordjes in de lucht houden. Ik was op zoek naar iemand die op en positieve manier weer in mijn kracht kon zetten.

Het individuele coach-traject was een waardevolle leerschool. Ik heb nu goede handreikingen waar ik de rest van mijn leven mee verder kan. Wat een verademing. Ook fijn om bevestigd te zien, wat je eigenlijk ten diepste al weet, maar waar je alleen niet aan toekomt om daar eens goed naar te kijken. Marga heeft mij een kompas gegeven waar ik op kan varen.

Ze is een bijzonder mens. Invoelend, meedenkend, positief, inspirerend en authentiek. Ze is een enorme steun voor mij geweest. Ik voel mij krachtiger in het maken van de voor mij juiste keuzes. Ik kan meer mezelf zijn.

Brigitte, Huisarts
Brigitte, Huisarts

Marga kwam precies op het juiste moment voor mij met haar workshop. Ik wilde een plan hebben voor het nieuwe jaar: hoe wil ik dat het eruit ziet? wat moet ik veranderen?

Het resultaat was veel meer dan ik had verwacht. Marga heeft een aantal geweldige technieken om je te helpen ontdekken waar je je precies op wilt focussen. En je doelen helder te formuleren, zodat je precies weet welke stappen je moet zetten naar dat gewenste doel. Ze weet ook letterlijk een aangename, positieve omgeving te creëren om je in dit proces te begeleiden.

Ik vond Marga een zeer kundige coach. Zij was mijn “thinking partner”.

Karin, gynaecoloog
Karin, gynaecoloog

Ik ben ruim 17 jaar werkzaam als huisarts en ben bij Marga terecht gekomen omdat ik behoefte had aan een duidelijke visie en richting in mijn werk. Waar wil ík naar toe, wat wil ik nog bereiken?

Er wordt voortdurend aan je getrokken door allerlei instanties, er komt steeds meer niet-patient-gebonden werk op je af. Blijf ik op die fiets meegaan of kijk ik naar wat ik wil?

Het coach-traject heeft me handvatten gegeven om mijn eigen koers te bepalen. Het heeft me geholpen te focussen op wat voor mij belangrijk is. Het maakt helder wat je eigenlijk zelf al weet. Maar je neemt de tijd om daar nu eens echt bij stil te staan. En iemand begeleidt je daar in.

Ik heb echt dingen veranderd en stappen gezet. Ik heb mijn spreekuur anders ingedeeld zodat ik meer tijd en energie voor mezelf overhoudt en het weer naar mijn zin heb. De contacten met mijn collega’s zijn intensiever en betekenisvoller geworden. Ik heb taken afgestoten en gedelegeerd. Ik neem besluiten nu veel meer op basis van wat ik wil en wat bij mij past zoals ik nu ben.

Marga heb ik ervaren als een enthousiasmerende coach. Zij weet mijn thema’s goed te benoemen, herkent wat er speelt en leert me praktische handvaten waar ik meteen mee aan de slag kan.

Ik geef dit coach-traject een 9.

Ik vind het belangrijk om niet door de waan van de dag te worden meegenomen, maar mijn doelen helder te hebben, het niet te laten liggen. Met hulp van Marga ben ik er echt mee aan de slag gegaan.

Christa, Huisarts
Christa, Huisarts

Ik wil mijn loopbaan graag een nieuwe richting geven, maar ik worstel al een hele tijd met hoe en welke richting dan precies. Inmiddels ben ik erachter dat de vragen die ik heb veel verder gaan dan werk alleen. En dat het goed is om uit verschillende hoeken hulp te vragen bij het beantwoorden ervan.

Het was een positieve en inspirerende ervaring. Bij sommige vragen dacht ik eerst: 'dat weet ik echt niet, hoor'. Maar Marga zorgde ervoor dat de antwoorden toch redelijk eenvoudig naar boven kwamen.

Marga was in het proces prettig sturend en vertrouwenwekkend. Maar ook flexibel en inspirerend

Het heeft het er toe geleid dat veel dingen uit mijn hoofd op papier zijn gekomen en dat geeft rust. Ik kan nu verder.

Lianne, Kinderarts
Lianne, Kinderarts

Ik had het gevoel dat de balans werk-privé zoek was, en dat privé teveel leed onder de werkdruk die ik ervaar.

Door het VIP-traject heb ik nu meer contact met wat ik belangrijk vind. Ik mag meer kiezen voor wat ik leuk vind. Ik zie beter hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen en dat ik niet alles zelf kan doen. Ik weet dat ook ik een missie heb en dat daarnaar leven energie geeft!

Marga is plezierig als coach, ze heeft humor en kan relativeren, maar ze schroomt ook niet om door te vragen. Ze heeft veel kennis van zaken.

Marga heeft oog voor wie je bent, luistert naar waar je eigenlijk heen wilt en reikt je hulpmiddelen aan om die koers te houden.

Meike, Dermatoloog
Meike, Dermatoloog

Directe aanleiding voor het traject met Marga was het gevoel dat ik aan het veranderen was in een "zeurkous"die zich teveel zorgen maakt om dingen waar je eigenlijk geen invloed op hebt.

Ik heb nu inzicht in hoe je met de dingen in het leven kunt omgaan, het gevoel is het gevolg van je eigen gedachten! Ik vond deze theorie erg verhelderend. Ik ben rustiger, beter in staat om al het goede te zien. Ik sta weer sterker in mijn schoenen en kan meer hebben zonder meteen in de stress te raken.Zowel mijn partner als een paar collega's hebben gemerkt dat ik rustiger ben.

Carine, Specialist ouderengeneeskunde
Carine, Specialist ouderengeneeskunde

Ik was al bezig met een coachingstraject en bleef hangen bij de vraag wat mijn passie is. Ik had via een vriendin Marga’s naam gehoord en eigenlijk was onze eerste kennismaking tweeledig, uit interesse wat je als huisarts ook zou kunnen doen en persoonlijk omdat ik vast loop op mijn werk.

Ik was wel wat sceptisch of ze werkelijk een verandering zou kunnen bereiken omdat ik al zo’n tijd bezig ben.

Ik heb de coaching als positief ervaren. Ik ben zeker een stap verder ben gekomen door meer te ervaren dan in het verstandelijke te blijven. De methode is verrassend. Dat moet je natuurlijk trainen maar het geeft wel wat meer richting dan zomaar ontspannen.

Ik heb Marga ervaren als prettig, veilig, betrokken, serieus en meedenkend. Het heeft me een zet gegeven om dingen op te gaan pakken die nodig zijn om verder te gaan, en vooral ervaring van het gevoel dat het ook echt anders kan.

Anneke, Huisarts
Anneke, Huisarts

Ik kwam bij Marga met een gevoel van dreigende burnout. Ik was nieuwsgierig wat de coaching me zou gaan brengen. Ik heb het als heel verhelderend ervaren.

Ik ben me meer bewust geworden van mezelf, wat is voor mij belangrijk en waar word ik gelukkig van. Ik kan keuzes maken en uitdagingen aangaan op het gebied van mijn interesses (ook al is dat buiten mijn comfort-zone). Ik plan meer ‘me-time’ in. Ik heb handvaten om meer geluk, plezier en ontspanning in mijn leven te ervaren.

Gonneke, Internist
Gonneke, Internist